Åbningstider Butik

Tilmelding til butikkens nyhedsbrev i Hjerm

Kunne du tænke dig at modtage specielle tilbud, som KUN gælder i vores butik I hjerm, så er det med at tilmelde sig dette nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet her >> http://eepurl.com/dG7naf

Du vil også modtage tilbud, som gælder på både webshoppen og i butikken, da der altid er mulighed for at bestille online og afhente i butikken.

Du vil også få besked om nyheder, som lander i butikken, arrangementer osv.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores butik i Hjerm, som ligger lige imellem Holstebro og Struer.

Kærlig hilsen

Tanja, Legehimlen.dk


.

Åbningstider i butikken

Butikkens åbningstider kan ses nedenfor.  Der er ændret lidt i mine åbningstider under min barsel, men du skal være velkommen til at ringe/skrive til mig på 21 43 13 27, hvis du ønsker at komme uden for normal åbningstid. Så skal vi nok finde en løsning på det :-)

Jeg skriver på denne side såfremt der er ændringer i de normale åbningstider.


Mine åbningstider er:


Mandag - Kl. 10-16

Tirsdag - Lukket om tirsdagen

Onsdag - Lukket om onsdagen

Torsdag - Lukket om torsdagen

Fredag  - Kl. 10-15

Lørdag  - Lukket lørdag den 1. Juni, men åben næste weekend. Åben den første lørdag i hver måned kl. 10-12 med mindre andet er aftalt på forhånd på tlf. 21 43 13 27.

Ring evt. på 21 43 13 27 og aftal en anden åbningstid, hvis du ikke kan en hverdag eller først kan efter kl. 17 på en hverdag. Så kan vi nok finde en løsning.

Sortiment i butikken

Kig meget gerne ud forbi vores butik i Hjerm på Villemoesvej 2, 7560 Hjerm og bliv inspireret af vores mærker inden for legetøj, børnetøj og interiør, som du ikke finder i alle andre legetøjsbutikker.

Vores butik ligger helt ud til hovedvejen imellem Holstebro og Struer og du kan se vores Legehimlen.dk skilt, når du drejer ind mod Hjerm.

I vores butik forhandler vi ud over en masse lækkert legetøj også børnetøj fra mærker som Small rags, En Fant, Müsli, Papfar, Danefæ, DYR, LEGO Wear, Mikk-Line, Melton og Bundgaard.

Vi forhandler også et stort udvalg af de dansk designet Kay Bojesen træfigurer.